Pages

Tuesday, 19 September 2017

#EXPLORETRANSJAVA | TEMPAT MAKAN BEST DI JOGJAKARTA | WARONG SS

Sejak dekat JOGJAKARTA ni, kalau boleh setiap hari nak lunch dekat WARONG SS ni sebab makanan dia semua sedapppp. Bila ktorg sampai je JOGJAKARTA dari BANTUL,  ktorg terus ke WARONG SS lagi, siap sanggup tak singgah makan dekat memana sebab nak lunch lagi sini sebelum balik ke MALAYSIA









Masakan dekat sini lebih kepada masakan jawa lah. Kalau korg suka makan ayam penyet, sambal dia memang banyak pilihan gila dan sedapppp, korg just pilih je nak sambal apa dekat menu tu, kalau tak tahu tanya ye









Kalau korg ke sini waktu tengah hari, memang penuh gila dengan student uni sebab WARONG SS yang ktorg pergi ni terletak betul-betul depan UNIVERSITI GAJAHMADA. Kalau korg nak ke sini korg boleh WAZE je UNIVERSITY GAJAHMADA, tak jauh dengan pintu masuk ke uni korg boleh nampak WARUNGG SS ni, depan warung confirm penuh dengan motorsikal student uni, kalau time tengah hari tu kena beratur la jugak tunggu turn tapi takda la lama sangat sebab table diorg pun banyak




No comments:

Post a Comment