Pages

Saturday, 21 July 2012

KEK LAPIS SARAWAK

Salam Ramadhan PEOPLE!


How's your first Ramadhan?
Seminggu dua ni, bukak je facebook banyak betul gambar-gambar biskut raya, kuih raya, baju raya dan semua jenis barang-barang untuk raya lah kan. So, kami dari warga KITCHEN pun nak amik kesempatan ini untuk jual our KEK LAPIS HOMEMADE.  Actually, ni dah second year KITCHEN jual kek secara online. Last year, Alhmdulillah ramai yang beli and we dpt feedback yang sgt baik untuk our kek. So, yang dah beli last year tu jangan lupa beli lagi this year ok.


KEK LAPIS HOMEMADE - KITCHEN 
KEK LAPIS KITCHEN is A - Z from SARAWAK. So, all the ingredients, baking process, recipe and  baker die mmg asli dari SARAWAK.   Kek Lapis ni boleh tahan selama seminggu even x dimasukkan dalam fridge.  So, x perlu risau if terlupa nak masukkan or fridge tu dah penuh sangat dengan kuih-muih and kek lain.  Kalo nak bagi kek ni tahan lagi lama, just simpan dalam freezer.  If dah simpan dalam freezer, kek lapis ni boleh tahan sampai 3 bulan.  Berbaloi la kan? Tapi, if marble cheese + cadbury sure skali makan je.



OK people, selamat berKEK LAPIS!






KEK LAPIS MARBLE CHEESE(RM28)
philipedia cheese and chocolate)

 KEK LAPIS CADBURY(RM28)
(CADBURY CHOCLATE)
KEK LAPIS SISIK IKAN(RM28)




NEW FLAVORS IN OUR KITCHEN!




KEK LAPIS AWAN NANO (RM18)


KEK LAPIS MASAM MANIS (RM18)


KEK LAPIS WATERMELON (RM18)




SIZE : 8 x 2.6 x 3 inch   






For any inquiries, inbox us at KITCHEN or
MIEYA UMAIRA : 013-3613550 (SMS)
HAZIQ  : 014-8826170 (SMS)

Order Period  : 21 - 31 July 2012
Collection      : 15 - 17 August 2012 




Self pick up : Hukm Cheras & Jusco Bukit Tinggi Klang




No comments:

Post a Comment